Huisartsen Wijchen-Zuid

Welkom op de website van huisartsenprakijk Wijchen Zuid. Wij zijn geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

 


Nieuwsberichten

De informatie op de site wordt regelmatig onderhouden en vernieuwd.
Op deze homepage staan de meest actuele nieuwsberichten. Meer berichten vind u onder de rubriek nieuws

 

Mindfulness training

In onze praktijk worden mindfulnesstrainingen gegeven. Dit gebeurt in groepjes van 4-5 personen, op dinsdag middag. Wilt u informatie hierover dan kunt u contact opnemen met een van onze assistentes, en bij haar een belafspraak maken met Mw. D. Huls.

 

Huisarts in opleiding

Dokter van Rens komt vanaf maart 2017 bij  ons in de praktijk werken in verband met zijn huisartsopleiding. Gedurende een jaar zal hij hier werkzaam zijn. Dit betekent dat u, alleen met uw toestemming, ook door hem gezien kan worden. Dokter van Rens werkt altijd onder supervisie van een van de huisartsen. Hij heeft ervaring van werkzaamheden als eerstehulp arts, en is werkzaam geweest op de afdelingen chirurgie en psychiatrie.

 

Tarieven huisartsenzorg

De kosten van huisartsenzorg zijn verzekerd in het basispakket en worden niet in mindering gebracht op het eigen risico. Laboratoriumonderzoeken en vervolgonderzoeken in het ziekenhuis, aangevraagd door de huisarts, vallen wel onder het verplicht eigen risico. Voor meer informatie over de verschillende huisartsentarieven verwijzen wij u naar de website www.nza.nl.

 

Dietiste

Er werkt op maandag en vrijdag een dietiste in onze praktijk; Conny Vissers. Zij heeft ruime ervaring in de begeleiding bij o.a. diabetes mellitus, gewichtsreductie, prikkelbare darmsyndroom. Zij werkt voor Astrid Holweg, contactgegevens van haar kunt u vinden op; www.astridholweg.nl.

 

contact en praktijkinformatie

Huisartsen Wijchen-Zuid
Huissteden 1452
6605 HL Wijchen

telefoon: 024 - 641 14 41
avond/weekend: 0900 - 8880

meer