Huisartsen Wijchen-Zuid

Welkom op de website van huisartenprakijk Wijchen Zuid. Wij zijn geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

 


Nieuwsberichten

De informatie op de site wordt regelmatig onderhouden en vernieuwd.
Op deze homepage staan de meest actuele nieuwsberichten. Meer berichten vind u onder de rubriek nieuws

 

Huisarts in opleiding

Dokter van Eijk komt vanaf maart 2016 bij  ons in de praktijk werken in verband met haar huisartsopleiding. Gedurende een jaar zal zij hier werkzaam zijn. Dit betekent dat u, alleen met uw toestemming, ook door haar gezien kan worden. Dokter van Eijk werkt altijd onder supervisie van een van de huisartsen.

 

Inschrijven gesloten

Onze praktijk is voorlopig voor nieuwe patiënten gesloten. U kunt zich dus niet inschrijven als patiënt. Uitzonderingen zijn familieleden van reeds bij ons ingeschreven patiënten of patiënten die eerder bij ons ingeschreven zijn geweest. Bij twijfel kunt u met een van onze assistentes overleggen.

 

Tarieven huisartsenzorg

De kosten van huisartsenzorg zijn verzekerd in het basispakket en worden niet in mindering gebracht op het eigen risico. Laboratoriumonderzoeken en vervolgonderzoeken in het ziekenhuis, aangevraagd door de huisarts, vallen wel onder het verplicht eigen risico. Voor meer informatie over de verschillende huisartsentarieven verwijzen wij u naar de website www.nza.nl.

 

Dietiste

Er werkt op maandag en vrijdag een dietiste in onze praktijk; Conny Vissers. Zij heeft ruime ervaring in de begeleiding bij o.a. diabetes mellitus, gewichtsreductie, prikkelbare darmsyndroom. Zij werkt voor Astrid Holweg, contactgegevens van haar kunt u vinden op; www.astridholweg.nl.

 

contact en praktijkinformatie

Huisartsen Wijchen-Zuid
Huissteden 1452
6605 HL Wijchen

telefoon: 024 - 641 14 41
avond/weekend: 0900 - 8880

meer